Tillverkar, automatiserar & underhåller

Unika tekniklösningar

Vi på SpecialTeknik har sedan 1962 arbetat med att ta fram specialkonstruerade och helt unika tekniklösningar till våra kunder. Genom åren har vi byggt upp ett starkt samarbete med olika företag inom en mängd olika branscher. Tillsammans utvecklar vi kvalitativa tekniklösningar utefter specifika behov och önskemål.

Hörnstenar och hygienfaktorer

En viktig hörnsten i vår verksamhet är livsmedelsindustrin. Här har vi utvecklat en specialkompetens som visat sig vara värdefull även för andra uppdrag. Kraven på hygien är ju minst lika höga inom läkemedelsindustrin, elektronikindustrin och den kemisk-tekniska industrin. Kaxigt kanske, men vi vågar påstå att det inte finns många andra som klarar av att genomföra en stor ombyggnad eller installation med garanterad hygienisk säkerhet samtidigt som den ordinarie produktionen kan fortsätta utan störande avbrott.

Kvalitet, säkerhet och service

Även kvalitet, säkerhet och service är viktiga värdeord. Det innebär att du som kund alltid kan känna dig trygg med vad vi levererar. Saker och ting blir gjorda på rätt sätt och i rätt tid. Dessutom skryter vi gärna om vår goda service som innefattar allt ifrån personal på plats hos er till att bara vara ett telefonsamtal bort.

Vi tar gärna hela ansvaret

Vi stoltserar gärna med vår tekniska kompetens och att vi är goda problemlösare. Men för att lyckas krävs lyhördhet, förmåga att samarbeta och flexibilitet. För oss är inga utmaningar för små. Eller för stora. Vi samarbetar lika gärna i enskilda projekt som att ta fram tekniklösningar med helhetsansvar där vi har en tydlig överblick, från konstruktion till installation.

Fördelar med att välja SpecialTeknik som partner:

• Hög kvalitet och säkerhet

• Ökad lönsamhet

• Effektivare arbetsflöde

• Förbättrad ergonomi

• Stegvis implementering parallellt med produktionen

​​• Dygnet runt service och support

​Vi är certifierade​

Läs mer »

SpecialTeknik i Sverige AB​ - Göteborg

Olof Asklunds gata 18 • 421 30 Västra Frölunda

Tel: 031-350 40 11

kontakt@specialteknik.se ​​